banner1
banner2
gp1
X

Tentang Kami

GP Natural Products Co, Ltd. perenahna di Kacamatan Linzi, Kota Zibo, Propinsi Shandong, kalayan modal didaptarkeun RMB 30 jutaan ($ 4,5 juta) .Kami utama nyaéta monomer khusus fungsional sareng aditif dumasar karét alami. Kami percanten yén inovasi ilmiah sareng téknologi mendorong pertumbuhan perusahaan. Éta sababna urang masihan tekenan anu hébat kana Panaliti sareng Pangwangunan sareng Inovasi Produk. Kami parantos ngawangun kaayaan seni R&D sareng pusat uji analitis.Kami gaduh sapuluh Patén anu disatujuan salaku Patén Penemuan Nasional.

langkung terang ngeunaan perusahaan
about01

ngajajah kami jasa utama

urang pituah milih
kaputusan anu leres

  • Patenis
  • Honor

1. Produksi kontinyu 2,3-dimethyl-1-buteneby 2.3-dmethyl-2-butene
2. Sintésis katalitik n-butil hidroksi asetat
3. Nyiapkeun bubuk garansi carboxymethyl hydroxyalkyl ku éterifikasi léngkah
4. Persiapan camphene ku alpha pinene
5. Persiapan bubuk kationic guar kalayan kalenturan séhat

1. perusahaan téknologi tinggi nasional
2. Industri ngarah bakat di Propinsi TaishanShandong
3. Pertandingan Kedua Pergigian Kepulauan Shandong hadiah kadua
4. Puncak luhur dua produkténsi luhur inovatif di Linzi District
5. puseur téknologi téknologi Shandong

urang bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

Perusahaan Peristiwa

Pertanyaan pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya anu munggaran kalayan nganut prinsip kualitas heula. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu saé dina industri sareng valuabletrusty diantara para nasabah anyar sareng lami ..

ngirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

langkung seueur ningali
  • Shandong GP milu dina guangzhou 2017 ...

    Dina 21-23 Pebruari 2017, ka-10 kosmetik internasional Cina pribadi sareng kulawarga atah ngurus kulawarga.
    maca deui
  • Shandong GP diulem hadir pasamoan o ...

    "Éster éster akrilik sareng konperénsi metil" mangrupikeun konperénsi dagang inti ...
    maca deui
  • Shandong GP didaptarkeun dina bahan anyar ...

    Dina tanggal 24 Nopémber, inovasi Cina kagenep sareng kompetisi wirausaha industri anyar ...
    maca deui